Just me

...om allt, inget och det däremellan...

Jordens undergång 21/12 2012?

Publicerad 2009-01-28 20:30:54 i Allmänt,

Hmm...kan Maya-folket har rätt? I så fall har man ju inte mycket tid kvar här på jorden...nu får vi ju hoppas att detta inte stämmer, det vore förargligt. Här kommer ett utdrag ur artikeln:

Den 21 december 2012 är det vintersolstånd och det påstås att Mayaindianerna kommit fram till att solen står i en rak linje med Vintergatan. Vissa tror att datumet betyder världens undergång och andra anser att det är starten på en ny epok. På nätet och i flera böcker förklaras olika teorier. Allt från stormar som kommer att utlösa vulkaner till att jorden kommer snurra i motsatt riktning.

Sedan står det även att forskare fnyser åt detta...mmm...det får ju en att tänka iaf.

Dagen för övrigt har varit bra, vart kort dag istället för hel dag..tog en sväng till gymmet och sen har jag vart hemma. Vart skönt men nu börjar jag bli rastlös..hehe...lustigt det där. Halvdag imorrn och på fredag...känns bra. Lite jobb blir det också.

Trodde att internet skulle stängas idag men så verkar det ju inte vara, blir nog imorrn då istället....får se. Såg på Oprah idag om en film som verkar superbra, ska se till och se den..heter The secret life of bees med Queen Latifah, Dakota Fanning, Alicia Keys m.f. Utspelar sig på 1960-talet. Länge sen jag tittade på film känner jag...något som måste göras mera!!

Dags för soffan...med lite te - kvällsro - hope it works!

Pussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela